Tartalom 1-50.

A Full Circle magazin magyar fordítócsapata különleges kiadvánnyal lepi meg azokat az olvasóit, akik szívesen lapozgatják a régebbi számokat, vagy egy-egy leírást keresnének vissza kedvenc magazinjukban.
Megjelent az FCM 1-50. számainak tematikus tartalomjegyzéke.

A Full Circle magazin magyar fordítócsapata 2015 október 17-én kiállítóként volt jelen a „Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás 2015” nevű rendezvényen Budapesten. Örömmel tapasztaltuk, hogy ott is volt érdeklődés a munkánk iránt.

Voltak olyan látogatóink is, akik most készültek a szabad szoftverek világába belépni és ehhez az FCM segítségére számítottak. Nem csak nekik, de minden olvasónknak, aki kutatott már régi számokban egy-egy információt keresve, a csapat egy különleges számmal rukkol elő! Az első 50 szám cikkeiből egy-egy bekezdést összeollózva, egy tematikus jegyzéket állítottunk össze, mely reményeink szerint megkönnyíti a kutatást. E jegyzék nem tartalmazza a magazinokban megjelent valamennyi cikket, csak azokat válogattuk be, melyek véleményünk szerint a későbbiekben is érdeklődésre tarthatnak számot. Azokat, amelyek technikai segítséget nyújtanak, valamely szoftver leírását, bemutatását taglalják, és ehhez hasonlókat. Összegyűjtöttük még a magazinban feltett és megválaszolt kérdéseket, így talán nem kell föltennetek ismét, ha hasonló problémába ütköztök. A válaszokat a magazinban találjátok, melyre a kérdés utáni link mutat.

A kiadványban minden bejegyzés után találtok két linket. A jobb oldalira kattintva azonnal letölthetitek az adott számot, melyben a cikk van. Ha a letöltött magazinokat egy könyvtárba másoljátok a „tematikus jegyzékkel”, akkor a bal oldali link mindjárt a cikkhez repíti az olvasót.

Reméljük hasznosan lapozgatjátok ezt is.

Tartalom 1-50 (2155)